Voor de buurt

We zijn open voor de buurt. Buurtbewoners kunnen bij ons terecht voor verschillende diensten en ze kunnen meedoen aan onze activiteiten. Daarnaast hebben we services voor (kwetsbare) buurtgenoten en/of hun mantelzorgers. Zo zullen we ook starten met een maaltijdservice.

Activiteiten
We organiseren regelmatig activiteiten binnenshuis en buitenshuis voor de gasten die in het Logeerhuis verblijven. Buurtbewoners zijn van harte welkom om aan onze activiteiten mee te doen.

Douchegelegenheid
Het Logeerhuis heeft een grote doucheruimte waarvan buurtgenoten tegen een kleine vergoeding gebruik kunnen maken, samen met hun thuiszorg. Deze service bieden wij aan ouderen die thuiszorg ontvangen, maar door kleine behuizing niet geholpen kunnen worden met douchen.

Ondersteuning werkende mantelzorger
Voor werkende mantelzorgers die zorgen voor iemand in de buurt van Het Logeerhuis, bieden we tijdens werkuren ondersteuning bij alarmopvolging of houden we een vinger-aan-de-pols. Zo hoef je als werkende mantelzorger niet van je werk weg te lopen, wanneer het persoonsalarm afgaat bij degene voor wie je zorgt. Of we kunnen even een kijkje nemen, wanneer je het niet vertrouwd dat je geen gehoor krijgt. We kijken samen wat nodig is en welke ondersteuning we kunnen bieden.