Voor wie

Het Logeerhuis biedt een tijdelijk thuis, of dat nu voor 1 nacht is of voor enkele weken. Iedereen van 18+ kan bij ons logeren. Jongeren onder de 18 jaar kunnen bij ons alleen verblijven onder begeleiding van een naaste.

Voor zorgvragers met een mantelzorger

In de Tolstraat kunnen kwetsbare Amsterdammers bij ons logeren om hun mantelzorger tijdelijk te ontlasten. Zo kan hun mantelzorger even op adem komen of eens op vakantie gaan. Het kan ook zijn dat de mantelzorger tijdelijk niet beschikbaar is door een ziekenhuisopname of om andere reden.  Door zorg zoals thuis te bieden, voelt de gast zich snel thuis en kan de mantelzorger zijn of haar dierbare met een gerust hart bij ons achterlaten.

Voor mantelzorgers

Mantelzorgers kunnen bij ons logeren om tot rust te komen. Dat mag alleen, of samen met degene voor wie zij zorgen. Door samen te komen logeren, hebben zij even de handen vrij om te gaan en kunnen ze van onze gastvrijheid genieten.

Voor zorgvragers zonder mantelzorger
In de Tolstraat kunnen kwetsbare Amsterdammers komen logeren die geen hulp van naasten hebben, maar het tijdelijk niet zelf thuis redden, bijvoorbeeld bij herstel na een ziekenhuisopname.

Voor buurtbewoners
Buurtbewoners die niet in bovenstaande categorie├źn vallen, kunnen bij ons terecht voor verschillende services, zoals activiteiten, service voor werkende mantelzorgers en maaltijdservice. Zie hiervoor de services per locatie.